fredag 11 februari 2011

Hemlek II

Det är tydligen inte bara jag som leker hemlek ibland:

"Jag kan leka med bilden av kvinnan som hemmafru, samtidigt som jag och min man är väldigt jämställda". Det säger Underbara Clara enligt dagens Husis. Hon säger också att husmodern av idag inte är bunden vid hemmet, hon gör bara det hon vill och plockar russinen ur kakan. "Jag gör bara det jag tycker om ... Det stör mig inte att ha ostädat hemma, men det hindrar mig inte från att byta gardiner ofta."

Och det är här jag inte hänger med. Pynt och pripel mitt i skiten.

Mycket snack om cupcakes också. Hela tiden och överallt. Och obs, de är inga muffins. Nä nä knappast. Men fet blir man om man äter dem. Undrar om dagens moderna husmoder endast bakar och bjuder men själv låter bli att smaka.

2 kommentarer:

  1. På tal om Muffins så måst du bara kolla in den här bloggen: http://bakalitenkaka-tove.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. :-) ja, jag sållar mej gladeligen till skaran som pysslar o grejar o struntar i städningen! skulle närsomhelst skriva under Claras citat. Sen så får jag inte så fnatt av damm och smuts och sånt, men jag blir galen av om det är oordning så jag går och plockar och fixar och grejar nästan hela tiden. Och så lagar jag cupcakes (fast jag kallar dom muffins) och bjuder och äter inte själv! älskar att baka, speciellt sånt som ser fint ut, men gillar inte att äta, no way. Men däremot är familjen glada provsmakare... Jag äter inte pepparkakor heller, men lagar såna ändå varje år. Det är bara så roligt att baka och pynta tycker jag!

    Kanske moderna tiders frimärkssamlande? pyssel och pynt som hobby :-)

    SvaraRadera