tisdag 10 maj 2011

Resesugen

Här har man just kommit hem från en riktigt lyckad resa och ändå har man värsta resesuget i kroppen. Kollar in bloggar och alla verkar ju vara på resande fot. Madrid och Barcelona, London, Paris, ja Paris, Spanien eller varför inte Berghäll, helt enkelt. Ja, Berghällsbruden är ju snarare bortrest därifrån, men det fina fotot får mina storstadsfötter att spritta. Även om där är snö på marken.

Nå. Det här handlar väl om verklighetsflykt för en trött mamma. Lillsnörvlan kryper omkring i sömnen och uppehåller mig alltså på nätterna, medan Discodancer har 40 graders feber och kastar upp. Solen lyser där ute och mamman vill bara bort bort bort. Men det går ju inte. Och inte vill hon ju på riktigt lämna sina sjuka barn heller.

Sen handlar det ju också om att man som mamma inte reser på samma sätt som då man åker ensam. Eller med endast vuxet sällskap. Var blev alla gourmetmiddagarna och loppisrundorna? De sena kvällarna och jazzklubbarna? Hur blev det med de röda lyktorna och alla droger? Heh. Nä. Men ni fattar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar