fredag 28 september 2012

Disco

I morgon blir det första discot hos oss. Vet inte vem som tycker att det är mest spännande. Paprika, Discodancer eller Mamma. Hur som helst är det mycket fnitter och planering. Killen har gjort upp en Spotifylista på 2 timmar. Inklusive fyra, ja ni läste rätt, hela fyra tryckare! Men han tänker inte bjuda upp någon. För det vågar han inte. Bara dansa om nån bjuder upp.

Lillebror får också vara med. Först skulle han inte få det. Sen skulle han få vara med, bara han går ut då det är tryckare. Sen meddelade en flicka i klassen att hon tänker bjuda upp lillebror för att han är så söt. Så nu är han tvungen att vara med.

Det går t.o.m. rykten om ryska posten. Kottens rosa tält står och väntar i ett hörn. Där kan postiljonen gömma sig medan man lottar ut vem som skall få brevet.

Aj aj. Nog var det roligt att gå i femman & sexan.

1 kommentar:

  1. Lite roligt att få smygkika bakom killarnas kulisser. Då jag var liten upplevde jag nog mest killarna som statister och fatta inte att dom var lika uppskruvade och spända som dom hysteriska flickorna... Säker på att ni inte behöver en extra vuxen i morgon? ;)

    SvaraRadera