tisdag 17 december 2013

Ibland funderar man på samma sak under en längre tid

Den här gången gäller det reklambilagorna i Husis. De har hållit på ganska länge nu. Lika irriterande varje gång. Eller, ja, lite mindre irriterande nu faktiskt, då man kollat igenom så många att man vet att de inte behöver kollas igenom utan kan sättas direkt i pappersinsamlingen.

Det var en insändare om saken för ett bra tag sedan. Och ett svar på den. Helt ok svar om att det gäller en kampanj. Och fine. Det är ju bra för Husis. Inkomster. Och det behövs alldeles säkert då mänskor slutar prenumerera. (Vilket förstås tarvar ett eget inlägg, igen en gång.)

Men alltså. Min fråga gäller annonsörerna. Att varför i hela friden? I mina ögon är det totalt bortkastade pengar att vara med i en roskisbilaga. Att på rikit. Vem? Alltså vem läser reklam?

1 kommentar:

  1. Har också slängt dem i pappersinsamlingen. Tills jag fick alldeles utmärkt användning för dem till en julklapp (samma Husis skrev här i ett skede att "tokiga julklappar höjer stämningen") Just här i annonsbilagorna fanns perfekta både texter och bilder att klippa ut. Så kan det gå :-)

    SvaraRadera